Anturaj Nedir

Anturaj Nedir.

Anturaj Nedir?

Renkli taşların etrafının sıra taşlarla çevrilmesi sonucu oluşan modeldir. Karartmalı elmas taşlardan yapılacağı gibi beyaz pırlanta yapılarak da tasarlanabilir. 

Kusursuz bir pırlantaya sahip olmak isteyenlerin anturaj tasarımlara göz atmasında fayda var. Bu muhteşem takıların kullanım alanı oldukça geniştir ve armağan olarak mükemmel bir seçenek olacaktır.

Kaliteli bir üretim ile ortaya çıkmış olan anturaj takı modelleri büyük bir titizlikle üretilmiş olduğu için sağlam ve dayanıklıdır.

Pırlantadan üretildiği için hem maddi hem de manevi değeri oldukça yüksektir. Renkli büyük bir pırlantanın etrafının beyaz küçük pırlantalarla çevrili olacak şekilde üretilmesi bu takıların eşsiz bir gösterişe sahip olmasını sağlar.

Kadınların kullanmaktan büyük mutluluk duyduğu anturaj tasarımlar klasik ve modern çizgilerin yeniden yorumlanması ile farklı bir görünüm elde ediyor.

Her dönemde klasik olarak kabul edilen anturaj mücevherler Thales Pırlanta farklı ile estetik çizgiler taşıyor.

Anturaj ürünler yeryüzünde var olan en değerli taşlar pırlanta, elmas, zümrüt, safir ve yakut gibi taşlarla göz alıcı bir görünüme kavuşuyor.

Altın ve Pırlantanın eşsiz uyumundan üretilen anturaj mücevherler alıcısını bekliyor.

Anturaj Mücevher Modelleri

Anturaj kolye, anturaj yüzük, anturaj set gibi mücevherlerde birbirlerinden farklı seçenekler ile göz alıcı bir güzelliğe kavuşuyor.

Pırlanta anturaj mücevherler farklı karat ve ölçütlerde üretilmektedir. Hiçbir şekilde sorun yaşamadan memnun kalacağınız bir alışveriş süreci yaşarsınız.

Estetik ve şık bir görünümünün yanı sıra hediye seçimi konusunda zorluk yaşamadan bu farklı hediyeyi sevdiğiniz kadına hediye edebilirsiniz.

Pırlanta yüzüklerimiz son derece kaliteli ve farklı özelliklere sahiptir. Özel günlerde pırlanta ürünlerin yarattığı mutluluk oldukça büyüktür.

Pırlanta anturaj yüzük modellerimiz ışıltıları ile evlilik tekliflerinin vazgeçilmezleri arasına girmeyi başarmıştır.

Yaklaşan anneler günü içinde mükemmel bir seçenek olan anturaj yüzük, anturaj kolye modelleri oldukça şık hediyeler arasına girmektedir.

Etiketler: Anturaj , Anturaj mücevher modelleri
Ocak 17, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR