Mücevher Fırsat Günleri Nedir

Mücevher Fırsat Günleri Nedir.

Mücevher Fırsat Günleri Nedir?

Her yıl birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapan gelenekselleşen mücevher fırsat günleri üretici ve meraklılarını bir araya getiren fuar etkinliğidir.

Mücevher fırsat günleri yılbaşı, sevgiler günü, anneler günü gibi alışveriş ve hediyeleşmenin en yoğun dönemlerde yılda birkaç kere düzenlenen büyük organizasyonlardır.

Özellikle yılbaşı ve sevgililer günü alışveriş adreslerinden olan mücevher fırsat günleri birçok meraklıya indirimli alışveriş imkânı sunuyor.

Pırlanta takılar bu etkinlerin en çok rağbet gördüğü tasarımlardandır. Bu etkinlik kapsamında %70 oranlarına varan süper indirimler ile pırlanta, elmas ve zümrüt gibi dünyanın en değerli taşlarından olan ürünler üretici ve toptancı firmaların katılımı ile sergileniyor.

Pırlantada Yüzde 70’e Varan İndirimler

Mücevher fırsat günlerinde üretici ve toptancı firmaların stok ve ihraç fazlası ürünleri %70 varan büyük indirimlerle satacağı mücevher fırsat günleri etkinliklerinde her bütçeye hitap eden tasarımlar mevcuttur.

Genellikle kalite bakımından oldukça düşük olan ürünlerin iyi indirimler ile satışa çıkarıldığı bu etkinliklerde 7’den 70 herkese hitap edecek ürünler bulunuyor.

Ünlülerinde ziyaret ettiği mücevher fırsat günleri mücevher severlerin yoğun ilgisi ile karşılanmaktadır. 

Pırlanta Çadırı Nedir?

Pırlanta çadırı belli başlı mücevher ve altın markalarının belirli tarihlerde düzenlediği indirimli mücevher satmak için düzenlediği bir etkinliktir. Bu firmalar gelen ziyaretçilere sınırsız yeme-içme hizmetinin yanı sıra servis hizmeti de sunar. 

Genel olarak geçmiş dönemlere ait stoklarda kalan tasarımları büyük indirimlerle satışını sağlayarak her bütçeye göre fiyat planlaması yapmakta idiler.

İlk zamanlarda ellerinde kalan stok fazlası ürünler satışa çıkarılırken stokların tükenmesi durumunda pırlanta çadırı etkinliği için düşük kalite ürünler üretilerek satışa sunulmaktadır.

Ücretsiz Onarım Standı Yer Alıyor

Mücevher fırsat günlerinde ziyaretçileri bekleyen en büyük sürprizlerden biri ücretsiz bakım ve onarım standı oldu. 

Bu stant içinde eskimiş, kopmuş, parlaklığını yitirmiş mücevher ve takıların onarım ve cila gibi işlemleri ücretsiz olarak yapılıyor. 

Üretici firmaların sezon sonu stoklarının satışa çıkardığı organizasyonda 3000 TL’den 5 milyona kadar mücevher bulmak mümkün.

Her bütçeye ve her zevke uygun olarak yüzük, küpe, pırlanta kolye ve set bulmak mümkündür. Mücevher fırsat günleri tarihlerini medya ve internet üzerinden takip ederek öğrenebilirsiniz.

Etiketler: Mücevher fırsat günleri nedir
Ocak 17, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR