Vintage Alyans Modelleri

Vintage Alyans Modelleri.

Vintage Alyans Modeli Nedir?

Son yıllarda özellikle eski moda akımlarından konuşurken hayatımıza birkaç kelime girdi bunlardan biri de vintage kelimesi. Dekorasyondan, giyime, yaşam tarzından takı ve mücevherlere kadar birçok alanda kullanılmaya başlanıldı.

Bu durumda evliliklerin belirleyicisi olan vintage alyans modelleri de günümüzde çok satılan alyans modellerinden oldu.

Vintage; belli bir tasarımcıya ait olan o dönemin izlerini taşıyan tasarımlara vintage modası denilir. Aynı zamanda çok özel, seçkin tasarımlar içinde vintage denilebilir. 

Yanlış anlaşılan bir konu ise ikinci el bir tasarım vintage değildir, belirli bir dönemde üretilmesi ve o dönemin izlerini taşıması gereklidir. Vintage evlilik yüzükleri özel tasarım ürünlerdir.

Mücevher ve takı tasarımlarında da sıklıkla kullanılan vintage tasarımlar özellikle pırlanta ile birleşince mükemmel bir ışıltıya bürünüyor. Thales Pırlanta olarak vintage yüzük tasarımları müşterilerimizin özel isteklerine göre üretmekteyiz.

Vintage Tektaş Modelleri

Vintage tektaş modelleri günümüz trend çizgileri ve belirli bir dönemin çizgileri birleştirilerek pırlanta ile süslenmesi sonucunda ortaya çıkan muhteşem tasarım örnekleridir.

Klasik çizgiden farklı olarak bir yaşam tarzı olan kişilerin tercih ettiği vintage tektaş modelleri alyanslarda olduğu gibi özel istek doğrultusunda üretilen mücevherlerdir.

Vintage, antika ve Retro birbirine benzetilse de aralarında belirgin farklar mevcuttur. Öncelikle bu farkları belirtmek seçim yapacağınız zaman daha doğru olacaktır.

Antika: 100 sene veya daha uzun yıllar geçmiş olan ürünlere denilir. 1920 ve öncesinden kalan aksesuar ve kıyafetler için kullanılır.

Vintage: 1920’den 1980’lere kadar olan tüm kıyafet, mobilya, aksesuar ve takılara vintage ürünler denilir.

Retro: Belirli bir dönemin çizgilerden ilham alınarak günümüzde üretilen her şeye Retro denilir.

Kendinizi şu an bulunduğunuz dönemin dışında hissediyor, bu döneme ait her şeye merak duyuyor filmlerini seviyorsanız vintage ruhu taşıyorsunuz demektir.

Vintage alyans, vintage tektaş tercih etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçerek bu tasarımlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Vintage yüzük satın almak için yapmanız gereken tek şey reel mağazamıza gelmeniz ya da sitemizdeki iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşmanızdır. Siz hayal edin bir size özel olarak üretelim.

Birbirinden güzel vintage yüzükler için sayfaya tıklayın.

Etiketler: Vintage alyans modelleri
Ocak 17, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR